Bezorginformatie

Bezorgen accessoires en kleine meubelen

De accessoires en kleine meubelen worden met PostNL verstuurd. Binnen Nederland kost dit €8,00. Hiermee zijn onze pakketten verzekerd, ze kunnen gevolgd worden met ´Track & Trace´ en ze worden aangetekend verstuurd.

Bezorgen meubelen in Nederland
Indien u heeft gekozen voor het laten bezorgen van uw aankopen, nemen wij per mail contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Indien uw aankopen op voorraad zijn, zullen wij binnen 1 à 2 weken leveren. U krijgt de keuze uit een drietal tijdstippen, waaronder een avond in de week en/of een zaterdag.

Urban Chique levert uw aankopen tot aan de voordeur. De afmetingen van de produkten staan duidelijk vermeld op de productpagina. Zorgt u er alstublieft voor dat uw zeker weet dat uw aankopen naar binnen kunnen, zodat wij en u niet voor onaangename verassingen komen te staan.

De bezorgkosten liggen tussen €35,00 en €75,00, afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw aankoop. Indien u meerdere artikelen bestelt, betaalt u alleen één keer de hoogste bezorgkosten. Bezorgkosten voor meubelbestellingen buiten Nederland en naar de eilanden worden op aanvraag berekend.

Bezorgen meubelen Europa
Voor bezorgen in Europa maken wij voor u een specifiek voorstel. Tijdens het invoeren van uw online bestelling, wordt u gevraagd naar het adres voor de levering. U voert deze gegevens in, waarna wij u per email een voorstel sturen voor de bezorgkosten van uw aankopen.

Afhalen meubelen
Het is tevens mogelijk om uw aankopen op te halen bij ons magazijn in Velsen Noord. Indien u dit heeft aangegeven bij uw aankoop, maken wij met u per mail een afhaalafspraak.
Afzeggen of een nieuwe bezorgafspraak maken
Nadat wij met u een bezorgafspraak hebben gemaakt kunt u deze, minimaal 24 uur tevoren, kosteloos verzetten naar een ander moment. Wilt u de gemaakte afspraak wijzigen dan kunt u contact opnemen met onze bezorgservice (bezorgen@urbanchique.nl). Wanneer u dit niet minimaal 24 uur voor de geplande levering doet, wordt €99,00 extra in rekening gebracht op de bezorgkosten.

Retouren
Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan uw wensen voldoet. Voor bestellingen die geplaatst zijn via de webwinkel van urbanchique.nl geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst, tenzij anders vermeld. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst definitief.

Indien u van de zichttermijn gebruik wilt maken dan kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:

  1. eerst per e-mail aangemeld is bij retouren@urbanchique.nl
  2. conform onze retourinstructies verzonden wordt
  3. compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk)

Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. De verzend- en afhaalkosten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet zijn betaald worden geweigerd.